Rețeaua Integrată de Sprijin Pentru Educație Incluzivă  
– risei –

Evenimente

În data de 22 Februarie 2021 a avut loc conferinta de lansare a proiectului “Reteaua Integrata de Sprijin prin Educatie Incluziva-RISEI” Cod proiect PN2057, organizata de consortiul proiectului, format din Primaria Comunei Tunari – in calitate de Promotor de proiect, alături de Asociatia pentru Evolutie ROTAS, Asociatia CREED, Asociatia Lumina si Dar si Human Rights Academy – in calitate de parteneri.

Obiectivul general al proiectului RISEI este creșterea gradului de incluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în situații de risc prin crearea unei Rețele Integrate de Sprijin prin Educație Incluzivă în trei județe: Ilfov, Neamț și Iași.

Pe durata conferinței de deschidere au avut loc prezentări ale partenerilor din consortiu, ale proiectului si a obiectivelor sale, precum si sesiuni de intrebari cu publicul.

La conferinta au fost prezenti reprezentanti ai scolilor asociate in proiect, ai ONG-urilor care activeaza in domeniul incluziunii sociale, educatiei si nu numai, persoane fizice si alte entitati cu domeniu de activitate in sfera educatiei.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 1.450.715 Euro oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare Locală. Obiectivul proiectului este creșterea gradului de incluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în situații de risc prin crearea unei Rețele Integrate de Sprijin prin Educație Incluzivă în trei județe: Ilfov, Neamț și Iași.

Pentru a fi la curent cu ultimele stiri despre proiect va invitam sa accesati website-ul Asociatiei pentru Evolutie ROTAS: www.rotas.ro.

Contact

Pentru informaţii oficiale despre Granturile Norvegiene, accesaţi www.eeagrants.ro și www.frds.ro